ProductenHaarkleuring
Met de kwaliteitsproducten van L’Oréal Professionnel en de enorme variatie aan kleurnuances ben je bij Marjan Beauty altijd verzekerd van het mooiste resultaat.

L’Oréal Professionnel Majirel
Een perfecte dekking van grijs/wit haar met rijke, intense en diepe kleuren. Majirel dekt tot 100% wit/grijs haar, van de aanzet tot de punten. Uw kleur is perfect egaal, intense en krijgt een duurzame glans. En gegarandeerde lang houdbare kleur. Majirel geeft een betrouwbaar kleurresultaat, zodat de karakters, zelfs na een aantal shampoo wassingen gelijk blijven.


Stacks Image 14


L’Oréal Dia Richesse
L’Oréal Dia Richesse is een alkalische toon op toon kleuring zonder toevoeging van amoniak. Geeft het haar een vol diep karakter met een perfect glanzend resultaat, zelfs op een donkere basiskleur.


Styling producten
Styling is de finishing touch van je haarbehandeling. Nadat je bent geknipt en/of gekleurd, breng ik je haar in model met de kwaliteitsproducten van L’Oréal Professionnel. Extra volume, meer glans of een aantal gecontroleerde lokken? Ik heb voor elk haartype een passend product, zodat je altijd het beste resultaat bereikt.


Stacks Image 28


Gezichtsverzorging
Henriëtte FarocheAlle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast.


Stacks Image 35

Stacks Image 63


Visagie
Golden Rose Cosmetics:
De exclusieve make-up voor de moderne vrouw van vandaag!
  • Hoge Kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Hypoallergeen
  • Officiele Make-up Partner van Miss België

Stacks Image 42
Stacks Image 44